Predaj rodinného domu, tichá lokalita, Studienka

  • Studienka pôdorys.jpg

135.000,- €

Zobraziť fotogalériu (1 fotografií)

Ponúkame na predaj 3 - 5 izbový rodinný dom (204 m2), v pôvodnom stave, v obci Studienka, v tichej lokalite, v blízkosti lesa, v starej časti obce, len 5 minút od centra obce. Dom leží na pozemku o rozlohe 892 m2. Dom je obývateľný, môžete sa do neho hneď nasťahovať a užívať si ticho vidieka. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom funkčného plynového kotla. Tých, ktorí milujú atmosféru stretnutia s kamarátmi alebo rodinou, poteší rovinatý pozemok s ovocnými stromami a malá pivnička. Dom bol postavený v roku 1975.

IS: elektrina, plyn, vodovod, trativod. V dedine sa nachádza kanalizácia.

Dispozícia domu: Z predsiene je vstup na verandu a odtiaľ prístup do kuchyne, do komory a chodby. Z chodby je vstup do 3 samostatných izieb, kúpeľne a výstup na poschodie. Na hornom poschodí sa nachádza hala a 2 izby, ktoré nikdy neboli využívané, slúžia skôr ako odkladací priestor. Tento priestor si však môžete prerobiť na ďalší, samostatný byt s terasou.

Občianska vybavenosť obce: potraviny, základná škola, materská škola, lekár, pohostinstvo.

Okolitá príroda ponúka možnosť cykloturistiky, kúpania, rybolovu. Borovicové a dubové lesy sú vhodné na rast húb, obec Studienka je známa v širokom okolí ako hubársky raj.

V obci je činný rybársky spolok, turistický oddiel, jednota dôchodcov. Obec organizuje množstvo podujatí: Veľkonočné dielničky pre deti, Novoročný pochod, Hasprúnsky dubák, Zahájenie adventu, Deň matiek, Oslava 1. mája a pod.

Dostupnosť do okolitých miest: Malacky - 14,7 km, Senica - 32,5 km, Bratislava (Lamač) - 43,8 km, Trnava - 56,4 km, Česká republika (Lanžhot) - 33,5 km, Břeclav - 45,4 km, Rakúsko - 14 km, Kompa ( Záhorská Ves - Angern) - 31,2 km.

Cena: 135.000,- Eur vrátane provízie RK

Ponúkame Vám možnosť vybaviť hypotéku našim hypotekárnym špecialistom. Porovnanie zo všetkých bánk Vám poskytneme zdarma.

Zabezpečíme Vám spoločnosť na rekonštrukčné práce.

Kontakt: 0905 487 084

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

2

5

204 m²

osobné

pôvodný

aktívne

vlastné - plyn

pôvodná

0905 487 084

poslať správu

Slovensko

Malacky

Studienka

 

osobné

Rodinný dom

predaj

logo


0903 959 868
info@bonkreal.sk
www.bonkreal.sk

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr. Ingrid Drahošová

Mgr. Ingrid Drahošová

maklérka

Telefón: 0905 487 084
E-mail: ingrid.drahosova@bonkreal.sk

všetky realitné ponuky makléra