Predaj 3 izbového svetlého a priestranného bytu, Wolkrova - Petržalka

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 9.jpg
  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 10.jpg

predané

199.900,- €

Zobraziť fotogalériu (9 fotografií)

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na 12/12 poschodí v Bratislave - Petržalka.
Podlahová plocha bytu je 74 m2. Byt má zobytnený balkón a je súčasťou kuchyne, ďalej sa tam nachádza pivnica a kočikáreň.

Bola menená dispozícia - vybúraním priečky sa spojila hala s malou izbou a vznikla veľká prechodná obývačka + zostali 2 nepriechodné izby.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou cca 10 rokov dozadu. Kúpeľňa má veľkú rohovú vaňu, WC je oddelené. V obývačke aj v spálni je nová vstavaná skriňa. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi a sklokeramickou doskou.

Bytový dom je slušný, príjemní susedia, nové stupačky (rok 2018), 2 nové výťahy (rok 2018), kamerový systém (rok 2021), zateplenie (rok 2020).
Veľmi dobrá občianska vybavenosť - v bezprostrednej blízkosti domu DM drogéria, pošta, potraviny, kaviareň, detský kútik, stredná umelecká škola, fitko. Cca 5 min peši TPD, reštaurácie, Billa, lekáreň a množstvo ďalších prevádzok. Parkovanie po zavedení parkovacej politiky bezproblémové. Škôlka hneď pri dome, základná škola cca 5 min peši.
Okolie domu - park s množstvom zelene, trávnaté plochy, za domom pešia zóna, najväčší oplotený výbeh pre psov v BA, detské ihriská.
Autobusová zástavka s dostupnosťou priamymi spojmi do celej BA, Aupark 3 minúty, centrum 5-6 minút MHD. Zástavka električky peši cca 5 minút od domu.

V dome a aj okolí býva množstvo mladých s rodín s deťmi. Byt je tichý, susedov vôbec nepočuť, najmä zhora nie je počuť dupot, keďže sa jedná o byt na vrchnom poschodí.

Možnosť kúpiť byt aj na hypotéku, ktorú vieme vybaviť u nás v kancelárii, nakoľko máme finančného sprostredkovateľa pre všetky banky, žiadosti pre porovnanie do všetkých bánk zadarmo.

Cena bytu: 199 900 eur

Mesačné náklady: pre 3 dospelých a 1 dieťa 290 €

Kontakt: Milan Bonk alebo mailom milan.bonk@bonkreal.sk

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

12

12

3

74 m²

74 m²

osobné

po rekonštrukcii

predané

vaňa

áno

áno

zariadený

áno

plastové

0903 959 868

poslať správu

Slovensko

Bratislava - Petržalka

Bratislava - Petržalka

Wolkrova

 

osobné

3-izbový byt

predaj

logo


0903 959 868
info@bonkreal.sk
www.bonkreal.sk

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Milan Bonk

Milan Bonk

konateľ, maklér

hovorím po slovensky

Telefón: 0903 959 868
E-mail: milan.bonk@bonkreal.sk

všetky realitné ponuky makléra